Gsultamze Merhaba kızlar bebegim 11.5 aylik sma mama2 numara kullanıyorum mamamız yarın bitecek yenisini 1 yas icin olanı var 3 numara onu alsam bir sorun olur mu
Edaserhatmasal Gsultamze benim çocuk doktoru 10 aylıkken mamayı kesebilirsiniz artık demişti ben sadece yatarken veriyorum 120 cc falan acaba doğru mu yapıyorum bilemiyorum sadece ek gıda anne sütü yok yatarken bebelac mama
Irmakprensesinannesi Edaserhatmasal çok erken kesmeniz başka bir doktora daha götürün bir çok doktor 1.5 2 yaşına kdr anne sütü gibi mama yi bırakılmasını onaylamıyor anne sütü olsa emzirmeye birakmazsaniz eeh mama ayni seklde benim kziimda 10 Ay 3 günlük 18 .aya kdr şuan mamaya devam dedi doktorumzu şuan icin
Gsultamze Edaserhatmasal bende sadece yatarken 120 cc veriyorum gun icinde 3 ana öğün ek gida 3 öğün de anne sütü alıyor ama doymuyor geceleri cok uyaniyor doktorumuz yatarken mama önerdi yoksa surekli uyanıp gogsumde uyumak istiyor bende o şekilde alıştırmak istemiyorum mama içince uyanmıyor
Gsultamze Irmakprensesinannesi evet zararı yok mamaya karsi degilim gun icinde ek gida tadini aldigi icin mama içmek istemiyor ayrica emziriyorum sadece yatarken veriyorum yoksa gece surekli göğsümde uyumak istiyor