Snm_arya Merhaba arkadaşlar adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım 1 yıldır regl olmuyorum acaba etkisini ne zaman görürüm kullanan oldu mu hiç
Sumeyye068 Snm_arya bu ilaç emziren annelere veriliyor mu ? Bebeğim 5 aylık bizde de henüz tık tok ama emziriyorum . Evet normal 1 yıla kadar ama bacaklarım falan balon gibi şiş şiş😥
Tgk_tk Linailkay ya 4 ay düzenli oldum sinra 3 ay kesildi yazmışsınız ya..sey soracaktim bende düzenli oldum 2 ay ama adetim en fazla 7 gün sürerken bugün 11. Gün hala az az leke geliyor neden acaba ya sizde de oldu mu
Linailkay Snm_arya aynı hapa bugün bende başladım bakalım bende 3 aydır olmuyorum adet diye verdi doktor ama bana günde 3 defa kullan dedi
Snm_arya Linailkay bende 2 kullanıyorum canım sabah akşam dün başladım bende inşallah biran önce olur 1 yıl kızım doğdu olmadım 8 ayda hamilelik döneminde olmadım çok zorlanıyorum
Linailkay Snm_arya ben 40 ımdan sonra 4 ay düzenli oldum Sonra kesildi gelmedi 3 aydır olmuyorum. Çok sıkıntılı evet çok terliyorum bende ödem içinde
Sumeyye068 Snm_arya Peki içince oluyor muymuş hemen ya da sütü azaltma durumu falan oluyor mu? Bilginiz var mı