gokce24 Doğum baş çevresi 33 cm 38+3 te doğdu 3630 kg 53 cm olarak Şuan 4.5 aylık baş 39 cm 5500 kg 62 cm sizce nasıl gidiyor? Ebe kilo düşük sınırda dedi meme+mama gidiyoruz
Yildirim32 gokce24 evet kilosu biraz az geldi ama bir de 4 aydan sonra kilo alımı azalıyor yavaş yavaş
Huma_kus34 gokce24 ya bebegın sağlığı yerındeyse kılolsunu çok takmayın kafanıza çok kılolu bebekte ıyı degıl
Esra57 gokce24 Bence mamanizi değiştirin biraz az almış doğum kilosuna göre doktor normal diyorsa çokta takılmayın kiloya 🤭
gokce24 Huma_kus34 aynen çok takmıyorum aslında ama yine de bi danışmak istedim 1-2 aydır doktora da götürmedim gelişimi bize göre iyi diye gerek duymadık ama olmazsa bi götüreyim
bebegimveben2901 Bebelac güzel kilo aldırır özellikle gold ama benim kizim Sevmiyor klasik kullanıyoruz ama en azından fayda ediyor
catgirlmoms gokce24 ben mamayla ya da emmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum .Bir arkadaş yorumlarda bebelac gold kilo aldırıyor yazmış kızıma bebelac gold ,golden goat kullandım aynı zamanda çok emer 4. ayda 400 gr aldı sadece . Doktorumuza sordum çok güzel besleniyor iştahlı bir bebek neden böyle dedim vücudu dengeliyor dedi . Gerçekten öyle kızımon çişli bez sayısı kaka sayısı her gün fazladır yediğini eritiyor. Hayır anlamıyorum bir çocuk kilolu olsa ne oluyor sğlıklı mı oluyor . Ondan sonra da kilolu kilo verse biraz diyorlar .Bunlar yüzünden paranoyak olduk vallahi ya .Yanlış anlamayın sitemim size değil .
gokce24 catgirlmoms size katılıyorum o yüzden pek doktora da götürmedim sağlığı yerinde olduğu sürece kilo takıntım da yok çişi kakası da yerinde bence de yakıyor babası da öyle yer ama kilolu değil ama metabolizması çok iyi.
catgirlmoms gokce24 Teşekkür ederim . Gerçekten öyle ben böyle şeylerin genetik olduğunu düşünüyorum. 🌺Sağlıcakla büyüsünler inşallah