Blge1 Merhabalar kurban bayramında 4aylık olcak bebeğim memlekete gideceğiz inşallah bebeğimmiçin mutlaka şunu al dediğiniz şeyler neler şimdiden liste yapacağım unutmamak için ayrıca yolculuk zorlumu deneyimleriniz nasıl bu bizim ilk seyahatimiz olcak😊
Deletedmom_8 Blge1 dikkatini çekecek oyuncak olabilir. Çünkü o zamanlarda ihtiyacı o olacak. Bir de kendi aracınızla gidiyorsanız çok rahat kıyafetler terleyip huzursuz olmasın.
Melek1411 Blge1 ben olsaydım kızım için ateş ölçer ve serum fizyolojik aspiratörü kesin yanıma alırdım. Pişik kremi zaten günlük ihtiyaçlar konur onun Dışında bir de hırka koyarım bazen havalar Bi anda bozabikiyor ekstra aklıma birşey gelmedi🤷
CizerBirAnne Blge1 biz de yarın 3 aylık kızımla uçak yolculuğu yapacağız, memlekete gidiyoruz. Haftasonu dışarı çıkarken çantaya ne koyuyorsam onları koydum. Sadece yedekleri 1er tane fazla koydum o kadar. Emziğini bile yedekledim nolur nolmaz. Bir de ateş ölçer ve ateş düşürücü ekledim.
sevim_kos Blge1 kullandığı vitaminleri serum, burun temizlik aletleri sevdiği oyuncaklar Deterjan Calpol Şampuan Tırnak makası Telsiz Yedek battaniye,örtü (kirlenirse kuruyana kadar kullanmak için) Ateş ölçer Aklıma gelenler bunlar.