Rabsel Mrb oğlum 1.5 yaşında sürekli huysuz arka dişini çıkarıyor evde durmak istemiyor kafayı yiyecem sürekli ağlıyor herseyden memnuniyetsiz ne yapacağımı bilmiyorum lütfen teseli edecek bireyler varsa söyleyin
Egeanul Rabsel bizde 17 aylığız. Azılarda sorun yaşamadık ama suan köpek dişler çıkıyor 3 gündür geçmeyen ateş mahvetti bizi birde huysuz üstüne.
nesekaan Rabsel 19 aylık olucaz bizde aynı sekılde sureklı mızmız hıc bırseyden memnun degıl oyuncaklarıyla dahi oynamak ıstemıyor azı ust dısleri sısmıs onlar gelıcek gıbı 🤦♀️
Yagmur1c Rabsel bir çözüm bulabildiniz mi artık huniyi takıp gezeceğim çok ağlıyor herşeye ne yapacağımı şaşırdım
Rabsel Yagmur1c hyr cnm çözüm fln yok olmuyor her yolu denedim sırf dışarı çıkar gezdir istiyor eve girmek istemiyor çok huysuz
Oyku16 Rabsel bizde de durum aynı acıları çıkıyor uykular bitti resmen ben az daha huni takip gezecek hep miz miz bağırıp ağlama halı Allah hepimize kolaylık versin
Omertugra20 Rabsel aynı durum bizdede geçerli 21 aylık olucaz 4 köpek dişi aynı anda geliyor evde tutamıyorum calpol veriyorum 1-2 gündür geceleri sakinledi 2 dişi uç vermiş zaten kaldı diğer 2 si selya selya selya sel gibi bir bitemedi dişler
Elifatm1 Rabsel benimki 10 aylık bende aynı durumdayım çok yorgunum artık. Hiç keyifli değil hep huysuz hep mutsuz ne yapacağımı şaşırdım artık
Littlebird Rabsel bizim de arka azılar geliyor maffolduk resmen memeden kesecektim böyle olunca biraz daha erteledim