Ayza_moms Merhabalar.. Kızım 22 aylık eğitime başlamak istiyorum ama nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum.. Tuvaletine ben getirdiğin zaman yapıyor ama asla kendisi söylemiyor sizce kızım hazır değil mi erken mi yoksa başlamak için ?
Saripapatyaa Ayza_moms ben kızımın bezini bi anda çıkardım çişin gelirse olur mu kızım artık bez kullanmamalısın çişini tuvalete yapmalıyız dedim o gün 3 kere kaçırdı anlayamadı dördüncüde ayşş diyip şeyini tuttu tuvalete gittik oraya yaptı gece bezlemedim işemedi o gece uyanır uyanmaz hemen götürdüm yani aynı gün öğrendik maşallah kızıma. Seninde çok sabırlı olman gerek çoook
Omertalhaa Ayza_moms 1 haftadir ogrndik bizde kendi brakti oğlum. Daha once iki.kere denedim ama olmamisti. Cocugun kendi istemesi cok onemli. Ilk gun 2 kere kacrdi snrasinda heo soyledi. Ama kaka da sknti oldu tuttu 3 gun snrasinda onuda yapiyo artik . Allah sizede kolaylikla ogretmeyi nasip.etsin ins
Ayza_moms Saripapatyaa maşallah kızınız kaç ayında öğrendi bende konuştum aynı böyle kızımla getirdiğimde yapıyor ama söylemiyor yaptiktan sonra söylüyor