Blackbird88 Kızlar çok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2 yaşında oğlumun ağzında beyaz beyaz yaralar çıktı ne yemek yiyebiliyor, ne emebiliyor, ne de uyuyabiliyor. Neden oluyor bu nasıl geçer ne yapmam lazım tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var.
Rabia_deren Blackbird88 aft çıkmış. Karadut özü çok iyi geliyor. Eczaneden bulabilirsiniz. Biraz yakıyor sadece
Semanurozgan Blackbird88 merhabalar doktora gitiginizde ne dedi acaba benim kızımın boğaz delikleri ve yanaklarında çıkıyor sürekli
Blackbird88 Rabia_deren hemen yarın sabah bakıyım karadut özüne ama ağzının içi komple kabarmış. Ne zaman geçiyor bu, uzun sürerse mahvolacak çocuk
Rabia_deren Blackbird88 ne zaman geçer bilmiyorum. Benim kızımın 2 3 güne geçmişti. Eczacı karadutu önermişti. Ama kızımın 1 2 tane çıkmıştı ağzında. Sizin için birşey diyemiycem
Bebegimlebirhayat Doktora götürüm antibiyotik oral krem veriyor benim oğlumdada vardı iki güne geçti şükür öyle takviye gıda ile olcak iş değil derin acı veriyor hemen bi çözüm bulun yazık yavruma geçmiş olsun sağlık ocağınada gidebilirsiniz
Blackbird88 Bebegimlebirhayat çok teşekkürler, yarına randevu aldık göstereceğiz doktora ana çocuk uyuyamıyor ağrı kesici verdim bakalım bi etkisi olacak mı
Blackbird88 Balyanakliya randevu aldık yarın sabah için ama çok canı yanıyor evde yapabileceğim birşeyler varmı diye merak ettim
Semanurozgan Blackbird88 bizim yaklaşık 1-2 aydır var geçmiyor sürekli tekrarlıyor başka hiçbir yerinde yok sadece ağız içinde