ahumelisasMom anneler emzirirken kilo aldı başını gidiyor, var mı bu dönemde bi diyet uygulayan? sütü de azaltmak istemiyorum nasıl dikkat etsek bu duruma 🥹🥹
Mslakn ahumelisasMom kac aylık bebısın canım emzırırken kılo verırsın aslında kalorı cok yakarsın cunku yatmadannonce yeme bıseyler ve sıvı tuket sureklı aburcburda yeme
Zekiye_123 ahumelisasMom benimde tek bahanem adet olmadım ya ondan böyle oluyor demek kalıyo 😂😂 diyet listesi de aldım halbuki sütümde azalma olmadı ama düzenli yapamadım yapsaymışım sağlam kilo verirmişim buda Bi gerçek
Msl- ahumelisasMom bir kan tahlili ver tiroidlerine baktır. Bende kilo veremiyorum meğer tiroidden kaynaklanıyormuş.
ahumelisasMom Mslakn valla dediğin her seyi yiyorum 11 buçuk aylık oldu yani doğumdan sonra çok güzel gittiler de ben niye bu kadar yedim de aldım anlamış değilim kendimi
AnnaKurt ahumelisasMom emeklesin veririm yürüsün veririm diye diye yedim her şeyi kıçım sığmıyor hiçbir yere
ahumelisasMom AnnaKurt benim de zor sığıyo diyelim 1-2 haftaya sığmıyo evresine gelirim of iştahım da öyle açık ki mübarek
ahumelisasMom Zekiye_123 😂 kız ne adeti bize her gün adet o zaman 😂😂diyet listende neler vardı mesela öğünlerin kaç taneydi ağırlıklı nasıl beslenmeni önermişler
Zekiye_123 ahumelisasMom eğer istersen listelerini yollayabilirim 😂 hatta yasak değilse burda da paylaşırım çünkü ilk 2 günde 1 kilo gitmişti bile bende. Adet olmadım ben karnım şiş adet olunca bile Bi kaç kilo kendiliğinden gidiyormuş ona güveniyom bende 😂😂😂
Ygz536 Zekiye_123 bize de yolla kız faydalanalımm😂😂 bi yerlerimiz aldı başını gidiyor memlekete bu hal gidemem
ahumelisasMom Zekiye_123 yolla kız aynısını yapmaktan değil örnek görmek için istiyoruz yani nasıl oluyor süte zarar vermeden