Alpingo Oğlum temmuzda 2 yaşına giricek,ona denge bisikleti mi alsak diyoruz,,kullanan var mı eksileri artıları var nı
Woody Alpingo Merhaba, ben aldim @Deletedmom_109 dediği gibi. YouTube videolarina bakip gaza gelmem çok uzun surmedi. Kızım 26 aylik. Parkta çocuklar bisiklete binerken o da bisikletini istiyor. Henuz oyle çok zevkle, dakikalarca binmisligi yok :) bence neden böyle bir aktivite gerekli anlamadi. Çok bisiklet vs gormediginden olabilir. Havalar yeni isindi malum. Bisiklet parki var olduğum şehirde. Oraya götürmeyi planlıyorum
Alpingo Woody ya teşekkür ederim yorumunuz için,oğlumda bi kez rica ettik bi cocuk izin verdi cok güzel sürdü denge bisikletini,hep bğyğk bisikletlere binmek istiyor pahallıda bişi ne gibi artısı var tam bilmediğim için danışmak istedim teşekküfler🌸
Woody Alpingo Çok fazla yararı var aslinda Binmek istiyorsa cok sevinecektir. Benim hatam hic bisiklet gormeden, istemeden direk vermis olmamdi :) simdi parkta gorunce istiyor, eve donup aliyoruz mesela. Ellere de bakabilirsiniz. Ben oyle aldim açıkcası 🙈