Kızlar hayırli geceler ben hamileyken benim böbreğim sıkıştırmaya başladı doktorumuza gittik üroloji doktoruna yonlendirdi kızım böbreğimi skistirdan bana stent taktılar daha sonra Eflin doğdu dediler kızın 6 aylık olunca stenti alcaz senden aldılar ana duramıyorum ağrıdan sonra bana yine taktılar taktıktan sonra bunlarin süresi oluyo cikarmalari lazım her cikarista çok agriyodu nefes aliyorum ama geri veremiyorumdaha sonra bana artık 4-5 kere stent takildi en sonunda artık 2 tane çift DJ stent taktı ama Lanet gelsin böbreğim onu yamultmus sonra doktor benim yapabilcem bisey yol benim doğuştan gelen idrar yollarim düz olması gerekiyoken zigzagzigzag mis daha sonra beni başka hastaneye yönlendirmeler ben orda ameliyat oldum karnım dan 4 tane delik açtılar çok kötü bsiey di gerçekten ölümden döndüm 4 gün hastanede kaldım nerdeyse 1 ay mı ne sonda li durdum ve ameliyatta da 6 saat durdum en son jste 1 ay öncesinde fln ilk ameliyatı oldumda bana titreme fln geldi ameliyathanede cok fazla durdumddan enfeksiyon kapmisim kontrole gittik herneyse benim karnıma bakti stentin iyi fln dedi bana yine stetnt takmış dikişler düz dursun diye ameliyatı olalı 3 4 ay oldu şuan da ağrım var stent ağrı yapiyo çok kafama takıyorum gerçekten varmj arkadaşlar başınıza gelen 😓😭