Kaganpasa20 Bir türlü düzeltemedim Nolucak bizim bu halimiz var mı yaşayıp atlatan? Ne zaman uyucaz biz :(
AhmetAlanya Kaganpasa20 canım kızım 11 aylıkoldu hala şu saat olmuş ayakta egıtımınıde aldımuyku ıcın ama yok uykusuz bebek🤷🏻♀️ Uyusada her saat uyanır memede emmiyo az da olsa iki ölçek her uyanmasında mama içer.. sanırım yaşından snra kendı kendine düzelicek diye umut ediyorum... ve karnıda tok gece tok tutan mamalar yapıp yedırıyorum ama yıne de gece kesınlıkle kalkıyo sabaha karşı uykuya geçiyo
Kaganpasa20 Deletedmom113 artık çare değil de ne zaman biter bu durum onu merak ediyorum :( 3 ay 5 ay 1 yıl 😖
Kaganpasa20 AhmetAlanya ben de herşeyi denedim bizim meme bağımlıligimiz var. Gece uyanık kalmıyor ama saat başı kurulu saat gibi uyanıyor emmeden uyumuyor. Ben memeyi kesince düzelicek diye umut ediyorum yani bi 1 sene sonra :)
Kaganpasa20 Durdudilerrr Bebeğim bebeğim erkek dün sünnet oldu belki bi umut düzelir dediler ama hiç sanmıyorum. Son olarak gece çayı denicem :(
AhmetAlanya Kaganpasa20 inş düzelir canım ama bızımkı hıc emmedi 8 ay sağıp verdim artık sagmaktan sütüm bitti,, ins düzelir ama ben yapısal bakıyorum oglum 3 sene emdi hıc boyle sorunlar yasamadımuyku sorunubu kız beni mahvettii 😂 neyse bunada şükür diyorum inş gecıcek
Aymira Kaganpasa20 gece çayının da bi faydası Yok benim kızımda aynı durumda uyumayan çocuk yine uyumuyor
Alptugba Kaganpasa20 Ayni dert bende dr var 6 aylık olduk oğlum 1 saatte bir yada 2 saatte bir mama icin kalkiyo 3 buçuk aylıkken 10 da yatar sabah 6 gibi kalkardı simdi resmen yenidoğana döndük kimi uyandiginda su ver yada Emziğini verip uyuyana kadar pış pışla diyo kaç kere denedim ama ille o mama içilecek yoksa uyumuyo 😣keske gercek ten çözüm olan bisey olsa...
Gokalp 9,5 aylığız ve aynı durumdayız 🤷♀️Gece tok tutan muhallebilr kalkınca su içirmelr emzikle geri uykuya döndürme çabaları hepsini denedik ama yok fayda etmedi 🙇♀️ Oysa bu aylarda gece uyanmasını kesmesi lazımmış 🙄