Bendenizsirine Derininannesi_ evet çocukluğumdan beri bazen çok üst sınır oluyor sonra duruluyor alıştım kisaca 🙂 ama bazıları ben panik atağı diyor birseyden sadece heyecanlaniyor eli ayağı falan titriyor keşke o kadar basit olsa
Efuli6161 Derininannesi_ panik atak geçirilen biley mi anlık mı oluyor sizde..ben sürekli mutsuz yorgun hastayım.kalp çarpıntısı iğrenç bi duygu boşluk hissi..ölüm korkusu🤧
Kimeneayol Derininannesi_ evet zamanında çok geçirdim ama şu an çok şükür uğramıyor. Uğramak isterse bile kendim def ediyorum 😊
Yaprakanni Sanıyorum yüz kere gecirmisimdir:) telkinle kendim aştım atak geldimi hiç sallamıyorum defolup gidiyor
Derininannesi_ Bendenizsirine dün oturduğum yerde bi anda ölüyorum sandım ates bastı kalbim çarptı nabzım yükseldi zaten korkular kaygılar var 😞
Bendenizsirine Derininannesi_ oyle ataklar geliyor balkona çıkıp hava alın nefes tekniği yapın elinizi yüzümüzü etsenize yıkayın sakın kalmaya çalışın.. Kalbinizde bir sorun yok emin olun ölmeyeceksinizde o anta hormon aniden yükseliyor zirve yapinca sonra aşağıya düşüyor geçici birsey olduğunu kendinize sürekli söyleyin telkin edin kendinizi
Hatay31 Derininannesi_ 4-5 defa yaşadım çok üzgün mental olarak bitmiş fizikende zayıf bi zamanımdı herşey üst üste gelmişti anlayacağınız sizi çok iyi anlıyorum her an birşey olacak hissi değrem olacak yangın çıkacak duvarla üstünüze yıkılacak kalp krizi geçiriyomuş hissi soğuk soğuk terleme titreme bulanık görme hiç bir yerde duramama vs vs Allah yardımcınız olsun inşirah suresini okuyun ferahlatıyor
Bendenizsirine Derininannesi_ normal korkmaniz adralin hormonu çok hızlı şekilde salgilandigindan kalp hızı artıyor emin olki olmuyuceksin kalbindedir birsey yok farklı şeyler ile oyalan o sırada zor bir durum malesef gece uykudan bile uyandırıp acile gittiğim.olmustur
Derininannesi_ Bendenizsirine evet bende cok gittim kalp sandım herşeye baktırdım ama malesef panik atak teşhisi konuldu
Bendenizsirine Derininannesi_ oo ben efor testine bile girdim 😂 hicbirsey yok xanax kullandım bir süre doktor eşliğinde artık iyim arada gelip gidiyor sagolsun 😀
[silindi] Derininannesi_ ah dün yüzüm kolım uyuştu felç sandım kalbim sıkıştı 🥹 birşey olaın hemen elim ayağım titrer kalbim çarpar başomdwn aşğı kaynar su dökülür nasıl aşıcam bilmiyorum
Selin3561 Benim kollarım ellerım ayaklarım uyuşuk sürekli sinirsel sanırım kalp gıbı atıyor vucudum kaslarım çok gergin kolumu kaldıramıyorum hep yatmak istıyor canım böyle olan var mı ????