Xoxox 2 bucuk,aylik bebegimin cildi cok kuru bebek yagi kullandim zeytin yagi kullandim düzelmiyo siz nasil nemlendiriyorsunuz
Damla33 Xoxox benim kiziminda çok kuru losyon suruyorm iyi bazi yerleri hala kuru ama nemli yerde yasiyorz daha iyi ailemin yanina ankaraya gittim orda daha cok kurudu mesela
Cnnsl Xoxox doktorumuz la roche posayın atoderm kremini ve duş jelini verdi bize çok iyi geldi eczanelerdr var.
Elifduman Benim bebeğim de de cilt kuruluğu var ben mustela bebek yağını kullanıyorum bide banyo yaptırırken mustelenın kremsi atoderm bebekler için şampuanı var onu kullanıyorum ikisinde çok iyi geldi soyulmaları döküntüleri vardı geçti
Cnnsl Xoxox özellikle kuru Coğrafyadaysanız pehlivan gibi gezecek bebekler dedi doktorumuz sürekli kremlenecek banyoyu hafta da ikiden fazla yapma yaptığında da fazla tutma ve lif Vs kesinlikle kullanma en çok yağı duşta gider demişti
Xoxox Cnnsl evet kuru bulundugum yer. Gün aşırı yıkiyorum liflemiyorum. Cok sık yaglayamiyorum üşütcem diye
Cnnsl Xoxox normal zeytinyağı Vs sürerseniz giydirmek sıkıntı olur ama bahsettiğim kremi veya muadili sürerseniz sürüp giydirirsiniz sıkıntı olmaz