Gzde35 Kızlar merhaba oğlum sariliktan hastaneye yattı 3 gün 19du 11.4e düştü çıkardılar şimdi 12.2 olmuş tekrar yararmi diye korkuyorum 13 günlük daha geçmesi için ne yapmalıyım anne sütü alıyor 3 saate bir
Seymaseda Gzde35 Geçmiş olsun canım . Canım sık sık emzir birde sabah güneşinde 1o-15 dk tut derler . Bizde 14 günlüğüz hamdolsun sarılık olmadı yeri geldi saat başı yeri geldi 2 saatte 1 yeri geldi yarım saatte 1 emzirdim canım 🥹
Latiko Gzde35 3 saat bence fazla bir ara ben sarılığı geçene kadar gece bile saat başı alarm kurup emziriyordum. Daha sıklaştırabilirsiniz emzirme vakitlerini.
Mirosunannesi Gzde35 saat başı emzirmelisin canım benim bebeğimde sarılık geçirdi 2 saatte bir ya da saatte bir emziriyordum alarm kur gece özellikle en derin uyku hali insan hemen yükseliyor değerleri 🦋 geçmiş olsun insallah hemencecik bter
Fadimelina01 Bol bol emzir canım bizde aynı durumu yaşadık hastanede yattk geçiyor ama hiç canını sıkma emzir birde ışıkta yatır bebeği
Gzde35 Latiko bunu söyleyen doktor yanlız ben doktora saat başı alarm kurup emziriyorum dedim hayır sutbflorasanini bozarsin 3 saate bir emmesi yeterli eğer aglamiyorsa ağlarsa acikmistir zaten dedi bende sık sık emziriyordum doktor böyle deyince bı durdum kilo düşüklüğü yaşadı 200 gram geri aldı mesela
hepoyleolurzatenn Kızlara katılıyorım canım sık sık emzir ben sütüm az olduğu için sarılık olmasın diye mamayla destekledim çok şükür olmadı 🤲🏻
Flower123 Gzde35 İlk zamanlar saat sınırı konmaz 3 saat çkk uzun sık sık emsin mama takviyesi de yapabilirsiniz sarılık ancak doyunca kilo artışı olunca azalır iyi beslemeniz lazım gece saat başı emzirebilirsin ben öyle yapmıştım yüksekti çok çabuk düşmüştü değerlerini hatırlamıyorum 3 sene oldu
Gzde35 Flower123 2 çocugum doktora saat başı alarm kurup veriyorum memeyi dediğimde hayır çok yanlış süt florasanini bozarsin kilo artışı zaten iyi 3 saate bir emmeli dedi 😑😑😑😑😑
Latiko Gzde35 ha doğrudur o zaman benim doktorum sarılığı geçene kadar saat başı emzir demişti siz yinede doktorunuzu dinleyin tabi inşallah çabucak geçer 😊
Flower123 Gzde35 Sarılığın geçmesi için sürekli devamlı emmesi gerek uzar o zaman sarılığı geçince atlatınca arayı uzatabilirainşz bana günde en az 8 kez emecek demişti
Littlebird Gzde35 bol bol emzir bunun başka çaresi yok çişle atılıyor sarılık. sütün yetmediği durumda şırınga, kaşık biberon gibi araçlarla mama takviyesi yapabilirsin. benim kızım da 18 ile yatmıştı 1 gece mama ile çabucak 10 a düşürdüler
Podema Gzde35 benim de 10 günlük 16 doktor emzir dedi, emziriyorum bugğn tekrar ölçülecek üzülüyorum kan alınıyor, sütümde yarıyor kilo alıyor ama düşmüyor
ozomom Gzde35 fototerapi aldıktan sonra değer bir miktar yükseliyor hastaneden çıktığınıza göre daha sonra tekrar düşüyor