Mom12345 Bizde durumlar; bol salyalı, elini yumruk yapıp ağza sokmali ,kısa süreli çıngırak tutup ilgilenmeli, iki el ortada birleşmeli durumlar bundan ibaret
Deletedmom_28 Mom12345 iki el ortada birleşince aşırı tatlı oluyor 😅 bunlardan hariç bol bol aglamalı, asla kucaktan inmek istememe, ve uyumamak için direnme 🥺
Yavrupanda Mom12345 bizde de aynı Asla yatar pozisyon yok illa ayakta duracak Ayakta doğurdum sanki🤦♀️ birde yataga koyunca pıt uyanıyo Arkasında düğme varmıs gbi
Saliha03 Mom12345 Aynıııısını yaşıyoruz odalarda pusetle geziyoruz oturmak istiyor kafasını kaldırıyor çıngırağını yüzüne vuruyor heyecanlanınca ses çıkarmaya çalışıyor konuşamadığı için aaaa büüüü gibi şeyler söylüyor anlaşıp gidiyoruz 😂
Bestemm Ozgemre bizimkide öyle tüm gün ayakta kucakta gezecek oda oda. Uyku yok ağlıyor uyumamak için direniyor. Düzelmiş gibiydi herşey başa döndü. Perişanım ve işe gidiyorum. Geçecek mi ya çok yoruldum.
Alpylmz Mom12345 kafayı tutuyo yüz üstü pek sevmiyo sırt üstümyatıryom uykuda sıkıntı yok çok şükür pusete kpyup mutfakta işlerimi yada balkonda kıyafet falan takıyorum aglama çok nadir eller ortada birleşiyo ve agza gidiyo onla beraber bende yicem bi gün 😂😂çorablar çok sıkıyo ona çozüm bulamıyorum sizler ne yapıyosunuz
Prenseslerimm_3 Mom12345 kafasını kaldırmaya çalışıyor yatarken 4 gündür de elleri sürekli ağzında ellerini emmeye çalışıyor beceremiyorda fındığım benim ama eliyle bişey tutamıyor daha elleri daha çok sürekli yumruk halinde
GamzeKarel Deletedmom_28 ayneeennnn çok iyi anlıyorum seniii 😞 ama inşallah güzel günlerde gelecek 🫶🏽
AselLina1 Bizim minnakda aynı 🥰 Bugün doktor kafa kaldırmada geri kalmış birazcık dedi tummy time yapın dedi aslında hergün yaptırıyorum ama hiç sevmiyo sürekli ağlıyo o pozisyonda 🥺