Lina-20 Kızlar aranızda bu kremi emzirirken kullanan oldu mu? Süte geçiyor mu? Ayağımda tırnak batması oldu çok fena acıyo kesebilmem için oranın uyuşması lazım yoksa dayanamıyorum.doktora gidersemde sökerler tırnağı diyolar kendim yapmam lazım
unemere Lina-20 ben makat çatlağı için kullanmıştım kullanıyorum da. Doktoruma sormuştum oda kullanabilirsin demişti 🤷🏼♀️ Geçmiş olsun 🌸
Noname21 Lina-20 anestol agri kesici özelliği olan bir krem deriden emilme yoluyla süte geçmesi biraz zor yani bence kullanılır herhangi bir özel hastaneyi arayıp acil bolumu ne bağlanın sorun cevap verirler
Elifkskl Lina-20 benimde var tırnak batması çok kötü duruma geldi Bi gün aldım tırnak makasını canım acıya acıya yarısını kestim düzeldi
unemere Lina-20 yani makat çatlağının acısını hafifletiyordu ama tam bir uyuşma oluyor mu bilemiyorum 🤷🏼♀️
Lina-20 unemere etkisini ne kadar sürede gösteriyor ben kremi aldım az önce sürdüm ama bi uyuşma olmadı
Elifkskl Lina-20 işte bende acısına dayanamadım eşim ayağıma vuracak diye ayrı Bike yattım o derece ama şuan geçti yani arada oluyor ama hemen o kenarı alıyorum
unemere Lina-20 Sürer sürmez acısını hafifletiyordu. Bilemiyorum bir bilen çıkar inşallah. Çok geçmiş olsun 🌸