maysa-19 Nurellaaaa üç sene önce 150 TL aldım bence 90 gayet iyi .hem satan hem alan memnun olmalı.cok çok ucuz yazsa o zaman satanin işini görmez oda bununsatip başka bı ihtiyaç alacaktır
kysda DevrimciAnne hhhah galiba onlarınkisinde öyle ne Özelliği var sanki dediğine göre 😂😂😂 hayır yani yürüteçin ne özelliği olablr Allah askına
biruykusuzanne kysda ne biliyim sinir oldum ya 50 lira çok diyor kendinin olsa 30a koyar mı acaba millette ki bu aç gözlülük nedir anlamadım almıcaksan bak geç ne muhalefet oluyorsun zaten bu ikinci el satışların hepsinde çıkıyor birtane böyle nasibetsiz
Durukusunannesii Nurellaaaa 90 tl ye Bi günlük yoğurt ekmek süt aliniyo artık ekonominin farkında değilsiniz herhalde gayet normal ikinci elde 150 den aşağı satmiyolar
kysda Durukusunannesii canım acaba evin ekonomisini o mu sağlıyor ki bilecek ? Buraya gelmişler çok fiyat yazmışlar hey allahım sanki zorluyoruz alın diye
Nurellaaaa Durukusunannesii 2. El değil bu göz var nizam var Allah aşkına sizene istediğimi yazarım ?
Durukusunannesii kysda abez Bi rakam koymamissinnzki sonuçta gayet normal alan alır almayan almaz bosver takma hiç
Nurellaaaa kysda biliyorum ben yorma tatlım kendini, hayırlı satışın olsun ben kendime göre yorumumu yazdım . Burada sıfır fiyatı ile aynı olan ürün koyanı da çok gördüm 👍🏻
kysda biruykusuzanne kız kendininki olda bırak 30 u 130 dan aşagıya koymazlar. Gelmişler buraya duyar kasıyorlar benımde bedavaya verdiklerim var hayrıma verdiklerim var birşey satarkende fiyat koyarkende millete sorcaz artık sanki zorluyorum insanları al al diye işine gelmiyorsa pahalı geliyorsa alma bu kadar basit