SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar internetten nereden halı alabilirim 6 m2 istiyorum fiyatları falan nasıldır acaba yakın zamanda alan varmı
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Ben de bekliyim burda. Salona halı alacağım inşallah. Hatta post açacaktım
Vanilya SeninAnnenBirMelektiYavrm Ya şu jüt halılar nasıl oluyor acaba bende de jüt hastalığı başladı büyükler kullanışlı olur mu acaba
AgentMom SeninAnnenBirMelektiYavrm arkadaşım karaca Nın sayfasından bir alana bir bedava kampanyası var dı ondan aldı. Birde ayrıca puf hediyeli olanı aldı. Halılar yumuşacık ve renkleri modelleri çok güzel bir bak istersen
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gryffindor bende salona istiyorum. Halım kötü oldu artık iyi bişey istiyorum
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Benimki de kötü oldu bir de görüntüsünden sıkıldım sanırım. İnternette daha uygun baktığım kadarıyla. Görmeden almak nasıl olacak orası ayrı
Gryffindor Vanilya Ya o halılar bana çok sert geliyor. Aslında dokunmadım ama sanki görünüşü öyle gibi.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Vanilya onlar banyoya mutfağa belki hole falan güzel olurda salona olmaz ya sert cok. Benim bebiş artık emeklemeye başlayacak birkaç aya yumusak iyi birşey istiyorum
Vanilya Gryffindor Bende hiç dokunup bakmadım görsel olarak güzel ve şık duruyorlar ama sert olabilir aynen
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Simenteks diye bir marka varmış herkes çok övüyor ama nasıldır acaba
AgentMom SeninAnnenBirMelektiYavrm bende Pierre Cardin var ama geçen seneye göre 3 katı olmuş fiyatı.