Duyguayazzz24 Kızlar bebeğim 10 ay7 günlük ve hala 8.250kg boy 74cm kilo almıyor yemiyor mama istemiyor napmalıyım acaba bizim gibi olan annişler sizlere sesleniyorum tecrübelerinizi paylaşın
Bonuss Duyguayazzz24 ek gıda ne durumda? Sevmese bile her gun teklif et. Bir de havalar sıcak genel bır ıstahsızlık var bebeklerde.mamanın markasını degıstırebıırsın
elifiii Duyguayazzz24 tahlil vs yapıldı mı? ya da anne - baba bebekliklerinde iştahsız mıydı( yani siz veya eşiniz) demir eksikliği çinko eksikliği b12 eksikliği idrar yolu enfeksiyonu ya da herhangi bir enfeksiyon iştahsızlık yapabilir. eger gelişimi dr a göre iyiyse kilosuna vs. takılmayın. çinko şurubu iştah arttırıyor bazı bebeklerde ama mutlaka dr a danısın.
Balyanakannesiii Duyguayazzz24 Diş çıkarma asamasındaysa ondan iştahsız olabilir biz o durumu yaşıyoruz su an 😏 öğlen 1 gibi içti mamasını akşam 7ye kadar ağzına hiç bsy sürmedi sadece su içti 😔😔 zayıflamasından korkuyorum
Selcanasral Bonuss kesinlikle cok haklisiniz kimden duyuyorsam bebegim cok istahsiz diyor benim kizimda oyle 5 dakika zor emiyor
Zhnce Duyguayazzz24 yapacak birşey yok valla benimkide 10 aylık kontrolünde 8.5 kg dı Doktor bu saatten sonra öyle aman aman bi iştah yada kilo almasını bekleme dedi Tahlil vs yaptık bitek kan değerleri biraz düşük o kadar Açıkçası bende bu zamana kadar kilo alsıj diye paralamadım kendimi Çünkü günde 3 kez kaka yapıyor metabolizması hızlı hal böyle olunca zayıf kalıyor