Cangul Mamasını içtikten sonra gazı çıkarırken kestirip kusma oluyor bazen az bazen çok çıkarıyor peynir kesiği acaba reflümü yoksa normalmıki 4 ay 5 günlük
Biaslanannesi17 Cangul canım çökelek gibiyse kilo alıyor demek oluyormus ablam öyle der bende ilk küstüğünde korktum ablam korkma fazlasını atiyo kilo aliyo ddi
Melissa3 Cangul bana reflü demişti bebeğim aşırı kusuyordu çünkü, şurup vermişti şurubu içirmeden kusuyodu zaten bende bıraktım kullanmayı şimdi 5 ay 18 günlüğüz baya bi azaldı kusması
Melissa3 Cangul maalesef yaramadığı için bıraktım, çok şükür kilo alımı etkilenmedi hatta doktor bu kusmaya böyleyse kusmasa ne kadar olurdu maşallah dedi
Cangul Biaslanannesi17 ben mama veriyorum canım her mama sonrası oluyor 3 r gündür yaşadığım yer çok sıcak ama
Pekmeziletahin Cangul bebeği reflu olan bir anne olarak söyledim reflu olan bebekler musluktan su nasıl akar o şekilde kusar eğer o şekilde kusuyor ise refludur. Sizin anlattığınız gibi peynir kesiği ise yarıyor demektir.fazlasini çıkarıyor korkmayın
Pekmeziletahin Cangul reflude dediğim gibi hepsini çıkarır canım yediği benim oğlum reflu olan bebekti.