Minigim24 Elxanin_annesi masaj, yüzüstü yatırma, ılık duş, bebişinize iyi gelecek gaz damlaları biz sap simplex ve biogaia kullanıyoruz iyi geliyor 🤗 Yediğiniz yemeklere kimyon atarsanız ve kimyon suyu içerseniz bi nebzede olsa rahatlarsınız 🥰
Hshsjshs Elxanin_annesi ahhh ahhhh 3 bucuk ay cektik şu gazdan sükür ki gecti denemedigim damla kalmadi yapmadigim kalmadi fayda etmedi 3 bucuk aylik olduk bitti sükür
MerveKayraTugra Oğluma Maflor kullandım. Çok iyi geldi. 3 ay 10 günlük geceleri deliksiz uyuyor.1 ay olmuştur. Gaz sancısı biteli. Neler çektim. Sabahları 4 ’lerde kalkıp kucağımda gezdiriyordum.
Sssenemmm MerveKayraTugra sabaha karşı sürekli gaz problemi yaşıyoruz 19 günlük daha rica etsem damla hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz baktım ama çok çeşit var anlayamadim
MerveKayraTugra Sssenemmm Bebeklerde ve çocuklar için kullanıma uygun bir ürün. İçeriğinde probiyotik mikroorganizmalar barındırıyor. Bu mikroorganizmalar bebeğinizin ya da çocuğunuzun bağışıklık sistemini desteklemeye, hazımsızlık sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.Damla sindirim sistemindeki bozulan florayı da onarıyor. Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında da kullanılıyor. Bebekler için de en çok tavsiye edilen ürünlerden bir tanesidir. Düzenli kullanımda gaz sancısından ağlayan bebeklerin bu sorununa iyi geliyor. @simaybrcu dene cnm ben çok rahatladım.