Buse67 3aylık bebeğim kakasını yapamıyor dünden beri ağlıyor yarın doktor konturolümüz var çok ağlıyoruz yardımcı olun kızlar
Minisinannesiii Buse67 su veriyomusunuz daha önce de birisi yazmıştı böyle su vermeye başlayınca düzene girmiş 1 çay kaşığı zeytinyağı içirin 1 2 saate yapar
Smy3203856 Buse67 benim bebeğim ilk 4 ay bu sorunu yaşadı, doktor sabah akiam 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyordu
gizzzy35 Buse67 Bebeğim iki aylık mama ile besliyorum. Bizimde o sorunumuz var hep ama doktor sabah öğlen akşam bir çay kaşığı zeytinyağı koyun diyor mamaya ve yapıyor.
Buse67 Minisinannesiii ya korkuyorum bir şey olur diye bide zeytin yağı bir şey yaparsa doktorlar hiç bi şey vermeyin diyo Çünki
Minisinannesiii Buse67 bisey olmaz su ver ben oğluma 1 aylıkken vermeye başladım suyu doktor kaka yapamazsa 1 çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin demişti
Sermincev Buse67 hametan krem canım elinde yoksa bilmemen normal :) bir çay kaşığı zeytinyağı içir bişey olmaz korkma :)
anayimbennana Buse67 zeytinyağı içilebilirsin ışık bir kovaya tutabilirsin çocuğu arkasından yağ ile bi gaz masajı yaparsan rahatlar inşallah
anayimbennana anayimbennana ılık bir kova su demek istedim yani belden aşşağısından koyarsan iyi gelir
Buse67 Minisinannesiii verdim zeytinyağ yaptı bir iki saat sonra rahatladı yavrum ama yinede her ihtimale karşı doktora getircem yarın
Buse67 Gul-42 malesef bizim doktorumuz yazmamış hanfendi sorun çözüldü zaten teşekkürler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp güzel bi uslupla denirse tabi
Gul-42 Buse67 ben bısey demedım ki sana zaten ne ustune alınıp trıplenıyorsun ben yazdıgımı anlamadın sandım yanı naaprssn yap ayıp dıyede bısey yoktur zaten