Birisibirisi Kızlar flagy kullananlar kızımda amip mikroplu çıktı cumartesi kullanmaya başladık yarım ölçek günde 2 kere ama ishalinde azalma yok kaç günde etki eder yanında başka şeylerde kullanan var mı
MimozaYT Birisibirisi merhaba benimde bebeğim amip geçirdi flagyl kullandım 15 gün ama ateş kusma yoktu sadece kakası mukuslu gibi ve rengi koyulaşmıştı. 1 ay geçti kakası hala aynı arkadaşlarım anne sütü alan bebeklerde kaka böyle olur diyor ama tahlilde amip çıkmıştı . Bazen tahlil yanlış çıkabilir diyorlar bu sefer iyice kafam karıştı doktorada götüremedim herkes farklı bir şey söylüyor
Birisibirisi Biz hastaneden çıktık şimdi isterseniz başka yere de götürün ishal karaciğer değerlerini yükseltmiş
MiniginAnnesiii Birisibirisi benimde oglum 1 yasinda ondada amip cikti cok kaka yapiyor artik pisik oldu cocuk. Bugun nasladim bende anti iyotige kac gunde gecer acaba
Birisibirisi MiniginAnnesiii 5 7 gün arası dediler bize yalnız ilacın ölçüsünü az vermişler bizimki çok uzadı hastaneye yattık sonrasında 3 gün pişiğe de travazol Fito hamazinc karıştırıp sürdüm o iyi geldi
MiniginAnnesiii Birisibirisi valla bizim 5 gün oldu daha gecmedi azaldi sukur ama henuz ishal seklinde yapiyor pisigi hala ayni bide havalar sicak çocuk mahvoldu
Birisibirisi MiniginAnnesiii çok sıvı kaybı oluyor bezi 4ü geçiyorsa doktora götürün bence bidaha bizde yarın kontrole gideceğiz inş değerlerimizdir düzelmiştir
Birisibirisi Tgb09 yaklaşık 10 günde geçti ilk başta ilaç dozunu düzgün vermedikleri için çok uzadı doktorunuzu iyi seçin