Buketc Merhaba anneler geceleri uyuduğumuz odanın değil de başka odanın camını açarak yatıyoruz. Ancak hiç bir faydası olmuyor inanılmaz sıcak. Sadece Uyuduğumuz odanın camını açsam hasta eder miyim? O şekilde yatanlar var mı
mavisinannesi17 Buketc biz sıcaklar başladığından beri cam açık yatıyoruz bebeğimizde bizim odamızda sorun yaşamadık çok şükür
Basakaydn1 Buketc ben odanın iki caminida açıyorum malum şanlıurfa cehennem ateşi bu sıcakta hasta olmaz açmasam olur isilik olur çok terler
yln33 Buketc sıcakta uyuyor mu peki ben evin heryerini açıyorum üstünü de en fazla muslin örtülerle sadece karnını örtüyorum o kadar
Fatmako Basakaydn1 bizde urfadayız valla bendç taaa 2 ay önce başladım balkonda yatmaya. Hatta sıcak günlerde de Klimada yatıyoruz
Basakaydn1 Buketc ortmuyorum canım çünkü gece bike 30 34 derece bu ona işkence olur normal zbn sadece
Minomm Benimde bebegim 27 gunluk camin biri usten hep acik.. istanbuldayz. Havasiz oluyo hep kapatnca durulmuyr..
Yaseminkokusu Cam açmadan yatılır mı kızlar hasta olmaz yaz mevsimi çok sıcak. Biz klimada yatıyoruz salondan yatak odasını soğutuyoruz. Yoksa mümkün değil uyunmaz terler
Buketc Yaseminkokusu diğer odaları açıyordum da yattığımız oda konusunda tereddüt etmiştim, bu gece açarak uyuduk 😊