Kbraagok merhaba ben oğlum 15 aylıktı bıraktığımızda benim oğlum uyuyorsa bütün çocuklar uyur şöyle söyleyeyim ilk önce siz kararlı olmalısınız ben önceden 3 kere denemiştim ama başarılı olamamıştm çok ağlıyor vs diye hep kendime bahaneler uydurdum
Ben asla çocuğumu sallamayacağım diyen kişilerdendim ayakta salladım kucakta gezdirerek uyuttum çarşafta salladım en son hamak salıncakta uyutmaya başlamıştm
Artk gece sürekli uyanmaları o hamakta yatmak istemesi iyice sabrımın sonuna gelmişti hem kendim uykusuzdum hemde oğlum o rahatsz yerde yatıyor diye huzursuz oluyordm
Ben direk gündüz uykusuyla başladım ilk uyku saatleri düzenli değilse düzene sokmalısınız karnını doyurdm kitap okuduk ve ona anlattm annecim sen büyüdün ve artk salıncak koptu yatağımızda uyumamız gerekiyor diye odanın kapısını kapattım ( odadan ilgisini çekecek oynayacağı herşeyi kaldırdım )
İlk uykuda 45 dk ağladı sakinleştirdm anlattm en son uyudu akşam uykusunda babasının içerde olduğunu bildiği için daha çok ağladı ama yine sonucunda uyudu ikinci gün 5 dk içerisinde uyudu şok olmuştm akşam yine 20 dk ağladı 10. Gün sonunda artk uyumaya dediğimde odanın kapısını kendi kapatıyordu
En korktuğum geceydi ilk gece bir kez uyandı burdayım anncm diyip pışpışladm ve uyudu korkmayın inanın siz kafanıza koyarsanz onlar başarıyor