Banunur Merhaba kızlar oğlum 4 aylık gözünde çapaklanma oluşuyor ılık su ve pamukla temizliyorum ama göz çapaklanmasi neden olur bilgisi olan varmı yada başına bu durum gelen en kısa zamanda doktora gidicez ama burayada sormak isterim 🤗
balkizannesiiiii Banunur canim benim dogdugundan beri vardi kizimda her damlayi denedik tek bi ozel doktorun verdigi damla fayda etti birde masaj goz yasi kanali tikanikligi olabilir
Banunur Tuba bı süredir boyle ama gözünde kızarma şişme vb şeyler yok bnde enfeksiyon düşündüm araştırdım enfeksiyon belirtisi yok bebekte
Ankakusu35 Banunur kanalları kapalı olabilir aynı sorunu bizde yaşadık bu hafta beş gün damla kullandık geçti ama ağlarken gözyaşı pek akmıyo masaj önerdi bize de doktor
Banunur Gllddliii göz kanalları tıkalı olunca gözünden yaş gelir mi daha önce gözünden yaş geldi gördüm sonradan tıkanma olur mu acaba
nur_karademir66 Benim bebeğim de olmuştu doktor normal dedi bisey yok gözünde dedi damla verdi 1 hafta kullandım geçti
Banunur Ankakusu35 bebeğim 4 aylık göz yaşı daha önce gördüm sonradan tıkanma olur mu aglarken gözünden şimdi de yaş geliyor
Banunur balkizannesiiiii masajı nasıl yapicam göz kapaklarına hafif hafif mi dokunucam yoksa göz altlarına mi yapicam daha önce yapmadım hiç bilgim yok
Ankakusu35 Banunur benim kızımında göz yaşı akıyordu bu sorunun cevabını bende bilmiyorum bir kaç gündür dikkat ediyorum bir gözünde yaş var bir gözünde yok
balkizannesiiiii Banunur goz pinarlarina yavas yavas bastirarak yapabilirsin cnm internetten bakarsan daha detayli gosterirler