aycanbebek Arkadaşım evlendi evine hediye olarak kahve makinası olmak istiyorum bana güzel bi makine söyler misiniz
Deletedmom_21 aycanbebek korkmaz kullaniyorum 2 senedir bir sıkıntı yasamadim kahveler de köpüklü oluyor
birburkee aycanbebek Bence karacanın hatır barista makinesini al geçen bi kaç hafta önce aldım ben kendime çok güzel
Kplnnn Karacanın tek memnun kaldığım küçük ev aleti. Acaip köpüklü yapıyor tadı da çok güzel. Ama eşimin beko bayisi var onlarınki de çok güzel yapıyor sadece biraz pahalı.
Damlali aycanbebek fakir kullanıyorum 2 senedir felan hiç bi sıkıntısı yaşamadım kuzum güzel alınabilir
birburkee aycanbebek Sadece türk kahvesi değil türk kahvesiyle latta americano cappucino sıcak çikotala her şeyi yapıyo valla. Arkadaşın kahve seven biriyle bayılır bence buna fiyatı da makul
lux33 aycanbebek https://www.hepsiburada.com/karaca-hatir-hps-stl-trk-kahve-makinesi-kirmizi-p-HBV000018SOHM?magaza=DaliTeknoloji&url_src=and-product-detail ben 400 e almıştım zam gelmiş ama Trendyoldan da bakın isterseniz
aycanbebek birburkee Doğru mu anladım bu kahveleri türk kahvesiyle mi yapıyo? Kendisi tam bi kahve delisi bayılır tabi çok iyiymiş
aycanbebek birburkee Bizim burada karacanın mağazası var çıkıp bakcam o zaman bi çook teşekkürler fikir verdiğin için çok sevincek valla :D