pelin_emrh 31 günlük bebeğim çok huysuz. Uyuyup uyanıyor ve ağlıyo devamlı . Ne yapacagımı bilemiyorum, yetersiz hissediyorum kendimi😔 moralmen diplerdeyim
Yagmur12 pelin_emrh cnm benim kızım 3 aylık hayla daha huysuz ben bile bilmiyorum napıcam acaba düzelicekmi düşünüp duruyorum valla
Deletedmom019 pelin_emrh sakin ol tatlım gazı vardır yüksek ihtimalle. Karnına ve ayak altına masaj yap dizlerini karnına doğru it korkma bişey olmaz dizlerini karnına bastır yani.
Deletedmom019 pelin_emrh aktardan rezene alırken orda bana acı elma yağı önerdiler masaj için karnına ve ayaklarının altına. Bizimde 2 ay 7 günlük geçmedi ben yarın gidip alıcam. Tabi ilk zamanlardaki gibi değil ama yinede devam ediyor. Sen sadece sakin olmaya calıski onada yardımcı olabilesin canım
Harikamm pelin_emrh gazı vardır ayaklarını sıcak tutun ve sizde çorap giyin bizim de gazımız var bizde1.5 aylığız
Asilkartal0703 Gazı vardır canım büyük ihtimalle benim oğlumda sürekli ağlardı sabah 4 lere doğru uyurdu hep büyünce geçiyor biraz sabır annesi bebeğini sev bol bol sakin olmaya çalış annenin stereside geçiyor bebeğe
pelin_emrh Asilkartal0703 onunla beraber bende ağlıyorum. Olamıyorum ki sakin. Stresten kaşıntı başladı heryerim yara
Meryemmtemev pelin_emrh henüz cok kücük 1 2 ay snra anlayablrsnx huysuz oldugunu biyük ihtimalle gazı vardır ondn
Sdclk pelin_emrh 5.5 aya kadar sabretmelisin canım :( benimkide öyleydi çok gazlıydı çok ağlıyordu dayanılmazzz şekildee huysuzdu