Yagiz26 Oğlum sürekli gaz sancısı çekiyo bacaklarını kasiyo bu yüzden uykuya bile dalamiyo sab simlekx ve biogaia kullaniyom ama faydası yok ☹
Eminegokhan Yagiz26 her bebeğe fayda etmiyo bizede arada fayda ediyo arada etmiyor ikisinide kullanyorum. Fön makinasıyla bebeğinizin göbeğine masaj yapın makinayı direk tutmayın elinizi bebegin göbeğinin üstüne koyup o sekilde dairesel hareketler yapın
Grkemyktas Yagiz26 kimyon çayı deneyin isterseniz sizde kimyon yiyin sürekli yemeklerde katın çok güzel tat veriyor hem birde gaz masajı yapın isterseniz her altını açtıkça
shyu Yagiz26 gaz için masajlar var karnına ve bacaklarına uygulayabileceğiniz çok faydası oluyor araştırın isterseniz
Hbbadgzl Eminegokhan bebeğin karnına masaj yaparken saat yönüne doğru yapın Allah korusun bağırsak düğümlenmesine yol açabilir çok tehlikelidir karın masajı arka belinden de yapabilirsiniz
Cansu_cinar_alp Yagiz26 telefona indir canım uygulaması var daha güvenli olur benimkide uyuyo o sesle
pelin_emrh Tamany wındsalbe krem aldım bakalım işe yarar mı? Kuzenim kullanmış bayagı faydasını görmüş ama bulmak zor. Almanya menşei
Simayiniz Yagiz26 sab hic faydasi olmayn gaz ilaci biogia da gaz damlası degl yani biseydi de unuttum metsil veya zinco metsil cok ama cok etkili bide dus aldir cnm rahatlar ilik suda karnina masaj yap ama metsil tek kurtaricimdi oglum cok gazliydi
aysekc gaz damlasi vs. hic kullanmadm sadece bacaklarini karnina dogru itiyorm hafif 5 10 dakika yapiyorm pirtliyip duruyo vala 😊😊
Yagiz26 aysekc günde kac kere yapıyorum bacaklari elimde kalcak o derece yani ama o an cikariyo yine ağlıyo
aysekc Yagiz26 rezene cayi ic sabah ögle aksam her öğunden sonra 1 bardak bide yemeklerine bir tutam kimyon serp oda iyi gelir
Aybars22 Yagiz26 aguline gaz şurubunu deneyin isterseniz ben faydasını görmüştüm. Onu verince rahatlar uyurdu.
melisers Yagiz26 Izmir de misiniz ? Onerebilecegim bir IAM masaj egitmeni var. Ben onun sayesinde rahatlattim bebegimi.
Annee Yagiz26 ben sabah 7 de falan uyandgnda 8 damla veryodum bde gece yatmadan agnı saatte veryodum yaryodu samb smplex