betuuls Merhaba arkadaşlar. Yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var. Hediye fikir önerisi verir misiniz? *Oyuncak demek yerine direk belirterek söylerseniz memnun olurum 🌸 *Kıyafet almak istemiyorum zevklerimiz uymuyor.
Mariposa betuuls cis yapan bebek alabilirsiniz ilerde tuvalet eğitimine de faydasi olur. Erkek çocuklar genelde işçi makinası kamyon vs cok sever onlardan alabilirsiniz ya da eğitici olsun diyorsanız adedanin dikkat güçlendirme setleri var 1 yasa uygun onu alabilirsiniz
BARTUMOM betuuls oğluma 1 yaşındayken ilk arabam ,scoter ve plastik bisiklet almıştım e bebekten şuan 18 aylık en sevdigi 3 oyuncağı bütçeniz nedir bilmiyorum ama bunları alabilirsiniz
Leylaa_ betuuls Benim genelde para gr veya çeyrek götürüyorum . Hiç biri kalıcı olmuyor en azından bu şekilde ne ihracı varsa onu almis oluyorlar
mervemir- betuuls 122×25 cm benim aldığım :) çok yüksek değil ama normal hem tıp havuzu olarak kullanılıyor hemde normal su koyup oynar yaz için bencr çok kullanışlı olur
Balbademim3 betuuls odasına çocuk koltuğu alabilirsiniz çok şirin bisey oluyor, biz kendi oğlumuza da arkadaşımızın oğluna da almıştık kullanıyorlar.
Balbademim3 betuuls valla biz isimli değil, mağazadan çocuk koltuğu aldık figürlü arabalı veya süper kahramanlı 🙂 isimliler de güzeldir eminim.
Pinar_kb betuuls yer altı-su altı, devasa hayvanların büyük kitabı, büyük sorular kitabım tarzında kitaplar olabilir. Su ve kum aktivite masası olabilir Matkap oyuncaklar var onlarda güzel 😊
betuuls Pinar_kb su ve kum masasına baktım şimdi bana göre baya maliyeti yüksek diğer seçeneklere de bi bakmam lazım ☺️