11mrv11 Bebeğinize kaçıncı aydan beri kullanıyorsunuz? Kaç fıs sıkıyorsunuz? Bugün sağlık ocağındaki hemşire bunu vitamini bilmiyorum ama çok gelir çocuğa dedi 1 fıs için . Kullanmaya devam etsem mi bilemedim
Fusun_c 11mrv11 1.aydan itibaren kullanıyorum doktorumuz söyledi 4 aylık 1 fıs kullanıyorum doktor demişti
BigBubble Biz 1 damla kullanıyoruz yanında çıkan damlalıkla. 1 puf 4 yaşından sonra veriliyor yazıyordu üstünde 🙂
Mimoza-kizim Mutlubayan 1000lik olan yetiskinler için eczaciniza bebege vereceginizi soyledinizmi benm gittigim eczaci bana 1000lik vermisti bebege vericem bu olurmu dedigimde degistirdi 400lük verdi cocuga agir gelebilir bingildagi erken kapanabilir bobreklerinde sorun olusabilir onu bi doktorunuzla gorusun bence vitaminlerinede baktirin bi
Tugce 11mrv11 bilmediği takviyeler hakkında konuşmasa keşke. İlk hafta itibariyle 3 damla=1 fıs verilebilir. 400lük için bu şekilde. 1000lik K vitaminli olanlar ile karıştırmamak lazım, onlar ağır gelir.
Mutlubayan Mimoza-kizim doktor yazdı bize 1000lik ki kan da verdik hiç bir sorun yok 1 günde 1 1 Damla veriyorum