ayse_ana Bir saat önce calpol verdim ama 2. 5li karma aşıdan sonra ateşi böyle, dün 3 gibi oldu aşıyı, geçer mi yoksa hastaneye gitmeli miyim?
OncedenGurme ayse_ana bırakın vücudu ateşle savaşmayı öğrensin. Ilık suyla ıslatılmış mendil koyun eklemlerine, üstünü inceltin. Aşı ateşine hastane hiç bişey yapmaz
Kimeneayol ayse_ana niye direkt ilaca başvuruyorsunuz ateşli sayılmaz bile hafif ince giydirip kollarını bacaklarını silin. Duş aldırabilirsiniz
Mariposa ayse_ana 38,⅖ görmeden boşuna ilac vermeyin vücut direnmeyi öğrensin. Üzerindeki kıyafetleri inceltin ya da çıkarın. Normalde de 39 inatci düşmeyen ateş görmeden de Hastaneye gitmenize gerek yok.
Betul-85 ayse_ana Bizde de oldu karma aşıdan sonra 5 gün sürdü telaş yapmayın,hava sıcak tek badiyle kalsın yatarken çorap da gidirmeyin yıkama suyunu da serinletin
ayse_ana OncedenGurme ben de acillere sokmak istemiyordum bir şey de yapmıyorlarsa hiç gitmeyim dediğiniz gibi yapıyorum eklem yerlerine başına bez koydum ıslak, ay birden oanik oldum ben galiba :)
ayse_ana Kimeneayol İlk çocuğum ben de ne yapacağımı bilemedim, duş aldırdık şimdi inşallah düşer çok teşekkür ederim
Kimeneayol ayse_ana evet insan telaş yapıyor maalesef. Düşer inşallah aşı ateş yaparmış zaten telaş yapmayın diyorlar. Sürekli kontrolde tutun arada bezle silin eklemlerini
Deletedmom_112 ayse_ana ateş sayilmaz bile, hiç panik yapma, ılık bir duş aldır biraz da ince giydir geçer büyük ihtimalle.
Irmakprensesinannesi ayse_ana geçer ılık dusnaldirin soğuk uygulayın dün bexora açısından sonra kızımın ateşi 38.5 ti en son 2 kere colpol anca düşmüştü doktorumuz korkmayın dedi geçici dedi gerçekten sabah bisoyi yoktu
Nrc-2 ayse_ana aşı ateş yapar doktorunuz hemşirenizde söylemiştir size siz ateş düşürücünüzü verip üzerini ince giydirin olmadı ılık duş aldırın hiç telaş yapmayın çünkü hastanede aşı sonrası ateşe bir şey yapmazlar sizin evde verdiğiniz ateş düşürücüden verirler mikroplu ortama gittiğinizle kalırsınız tabi ateşi 38 üstüne çıkar vs o zaman gitmek lazım çok geçmiş olsun🌸