Nurellaaaa findiginannesi_ bununla ilgili çok post açılmış canım bak istersen. Ama boşuna o tür şeylere para verme sütü en güzel moral artırır. Ayrıca bol dinlenme,uyku, su, dereotu, bulgur pilavı ☺️
Elifatlas findiginannesi_ güzel ürün süt yapıyor en azından bende yaptı ama şişe aşırı bereketsiz ve pahalı o yuzden solgar b12 kullandım o aşırı iyi süt yapıyor int bakabılırsınız
Asyaveannesi04 findiginannesi_ ben kullanıyorum gayet düzenli kullanımda artırıyor şu son dönemlerde saçma sapan arttı fiyatı o ayrı 🤦🏻♀️
cupacakes Nurellaaaa ben kullandım fayda sağladı mi dersen aynı anda bi çok yol deniyordum sutun artması icin aman aman faydasını gördüm diyemem. Ben en çok bolll su ama baya bol su 4 ltye varan sudan fayda gördüm .bi de sütümü takip etmeyi bıraktım var mi yok mu yeter mi vs düşünmeyi ciddi manada kestim o zaman arttı
Tugce59 Ben de kullandım ama pek bir faydasını görmedim. Sağım yapmalı ve bol bol su içmelisin. Bunlar sütünü gerçekten artıran şeyler.
Deletedmom3544 findiginannesi_ kişiden kişiye değişir ama ben hiç fayda görmedim canım en çok dereotu ve su faydası gördüm günde bir bağ yerdim
Sedagny findiginannesi_ İlk doğum yaptığımda 1 şişe kadar kullanmıştım ben faydasını gördüm. Ama yanı sıra yeşil yapraklı sebzeler , kuru incir ve bol su gerçekten sütümü inanılmaz arttırmıştı😊
sehrengiz_8 findiginannesi_ ben kullandım aşırı süt artırımı olmadı ancak doktorumun tavsiyesi ile başka bir takviye kullanıyorum o kadar memnunum ki daha önce hiçbir şey bu kadar arttırmamıştı
Tugba2867 Yengecimben solgari eczaneden mi internetten mi aldınız birde ne kadar sürede gözle görülür etki ediyor
sehrengiz_8 Tugba2867 pregnacare breast feeding ve lacmix birini sabah birini akşam atıyorum çok etki etti solgar da kullandım bu kadar faydasını görmedim