Twinsmom1 6 aylık Bebeğim ağlarken ovunup kalıyor nefesini tutuyor sizinde basınıza geldimi ? Bugün morardı kaldı bayılır gibi oldu 1-2 dakika sürdü ama ömrümden ömür gitti :(
Theodora Twinsmom1 oyle olunca yuzune ufleyin cevirir nefesini. Bdnim oglumda da kansizlik vardi o ara asiri oldu sonra kan ilaci kullandik degerler normale donunce o da gecti. Sizin de kansizlik falan olmasin.
incismom Twinsmom1 benimki onu 1 aylıkken yaptı hala çok şiddetli ağlarken yapıyor. Yana çevirip beklemeliyiz diye okudum uzun sürerse 112. Ama doktora sordum yüzüne üfle dedi
Twinsmom1 Theodora ferrum kullanıyoruz aslında bir de dediğiniz gibi yüzüne üfledim ama çok korkuttu benı başını kaldıramıyordu resmen kıcagımda mosmor olunca benide bayağı bir korkuttu ne yapcağımı bilemedim
ElifDogu Kk41 yüzüne üflemek çoğu doktor açısından doğru değil vücuduna dokunup sakinleştirmek daha sağlıklı
MelikeBade @Twinsmom1 çıplak bacağına koluna yada karnına hızlı hızlı elinizle sürtünme uygulayın hemen nefes bırakmayı kesıp normal halıne donecektır. Bizleri kullanmayı öğreniyorlar bebişler🙂
ElifDogu Kk41 aa öylemi özellikle uyarıldım bi kaç kez o yüzden üflemiyorum hiç suratına , bugün doktora götürdüm katılma için video istyor nasıl çekebilirim o an bebeğim o haldeyken videomu gelir aklıma 🫣