Egeeannesi Kızlar kendim halı yıkadım çok kirliydi yıkamaya vermek istemedim sarı lekeler oluştu piril ve arap sabunu ile yıkadım sizde de oluyor mu neler yapmalıyım sararmaması için
Yesillimon Egeeannesi Bende bi kere balkonda yıkadım dediğin gibi çay dökülmüş gibi leke oluştu sonra ikinci sefer yikadm yine ayni en son eltimin hali koltuk yıkama makinesiyle yikadık yine ayni en son sinirlenip hali yıkamaya verdim sonuç tertemiz oldu😁elde hali yikamamaya yemin ettim artik.
Ikrazumra19 Egeeannesi en iyisi yikamaya vermek cunku elde yikayinca olmuyor bizde denedik sari lekeler kaldi ama yikamada mis gibi cikiyor
Ssunal Yün hali ve açık renkli halılar sararıyor. Halı yıkamada güzel soktukları için leke kalmıyor. Tek çözümü hali yıkamaya vermek.
Egeeannesi Bulunduğum yerdeki halı yıkamalar iyi yıkamıyor grileşiyor halılarım küçük bir ilçede yaşıyorum kızlar
Elifatlas Egeeannesi hangi ilde yasıyrsunuz bilmiyorum ama bazı fırmalar ilçelerede servis yapıyor fıyat farkı oluyor mu bilmıyorum ama araştırın isterseniz çünkü fırmalar nasıl deterjan kullanıyorsa bir kere yıkamaya verılen halı daha evde yıkanmıyor sarı lekeler oluşuyor