kirmizibasliklikiz_ ikiartibirfilm sabah uyaninca mama 2 saat sonra kahvalti. Ilk uykudan uyaninca ogle yemegi. 2. Uykudan uyaninca aksam yemegi sonra yogurt meyve ve mama ile kapanis 😁
Wanderlust ikiartibirfilm 3 ana ogun meyve/yogurt olarak iki ara ogun. Hala anne sutu aliyor geri kalan zamanda da
Ozgekutay ikiartibirfilm sabah meme mama uyku kahvaltı meme öğle çorba yemek yoğurt meme akşam yemek yatmadan meyve yoğurt mama meme
Aysin3838 ikiartibirfilm sabah devam sütü uyanınca daha sonra kahvaltı yumurta peynir yiyor .daha sonra yogurt yer . Öğleden sonra çorba içiyor . Daha sonra yemek yer . Elimden geldiğince 3 ana 2 ara öğün yapıyorum o da isterse .
Mrylv Benimki hala emiyor emmedigi zaman başka tatlar arıyor o zaman başlıyorum sabah kahvaltısı öğle arası bide aksam zaten havalr sıcak olduğu için pek birşey yemiyorlar genelde artarnatif ama sabah ve akşam yemeği mutlaka önemli
Siboli Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt ara öğün meyve akşam yemeği gece yatmadan isterse meyve çerez
Ayazinannesiseyda Uyanır uyanmaz kahvaltı menemen yer genelde bir saat sonra mama verip yatış öğlen iki gibi sebzeli yemek yatirmadan yine mama kalkınca meyveli yoğurt akşam uykusundan önce tarhana iciriyorum