Hilal096 Merhaba anneler ben dün gece kaşıntı başladı şimdi tekrar başladı ve sanki döküntü oldu vücudum komple kaşınıyor özellikle kollarım ne olabilir ki
Mariposa Hilal096 skabiyez.. yani uyuz olabilir genelde kol bacak bilek eklem yerlerinde kasıntı olur gece daha baskındır vs.. bi doktora görünün isterseniz bu ara salgın da var sanırım
Nurcan3500 Hilal096 canmm gece tutyorsa uyuzdur bende ilk bacaklardan basladi önemsemedim sonra komple basladm ve kizimada bulasti cok zor bence önlemini al hemen doktora git biz 5aydr cekiyoruz
Hilal096 Mariposa dediğinize baktım ama kırmızı renkte oluyormuş benim ki sivrisinek ısırığı gibi kabarık
Ecenur1 Hilal096 sinek ısırığı gibi kaşıyınca şişiyor sa uyuzdur canım başımdan geçti biliyorum geceleri daha çok oluyordu el ayak kol vs yerlerde daha baskın
Mariposa Hilal096 evet bulaşıcı olabilir, dikkat edin ve doktora görünün sağlık ocağına gitseniz de dr teşhis eder kendi özel şampuan ve losyonu var onları kullanınca geçiyor
Ecenur1 Hilal096 evet canım yakın temasta bulaşır bana komşumuzun 4 aylık bebeğinde varmış ondan geçti tabi ona da gelen misafirler den ben kendi 3 aylık bebeğime bulaştırmadan kurtuldum çok şükür