Pinarucar Kızlar oğlum 2400 Gr doğdu gelişimi karnımda 1 ay geride kalmıştı, bugün kilo takibi vardı 3 ay 4 günlük 5500 kg 63 cm kafama takıldı gelişimi nasıl sizce
sehrengiz_8 Pinarucar doktorunuz iyi dedi ise iyidir canım burayı değil doktorunuzu baz alın persemtil tablosunda gelişimine bakın. Bence normal görünüyor
Busra2013 Pinarucar bence ıyı almıs cnm masallah benım kzıımda suan tam 3 aylık 2.5 aylıken gıttık 2880 48 dogdu 2.5 ayda 5600 60 cm
Aliasafinannesi27 Busra2013 merhaba bebeğiniz başını tutabiliyor mu acaba yada ne kadarlikken başını tam tutmaya başladı
Pinarucar Sontvbukucu bu ay 500 Gr almış sadece geçen ay 5 kg idi ilk iki ay 1200 1100 şeklinde ilerliyordu sütüm mu yetmiyor anlamadim
Sontvbukucu Pinarucar bizim de ilk 3 ay 1 kilonun üzerinde aldi daha sonra 500 gr 750 gr 600 gr gibi rakamlarla devam etti. 3. Aydan sonra yavaşlıyor biraz en çok kilo alımı ilk 3 aydır hatta buyudukce hic kilo almadığı aylar olacak :) persentilde normalde endişe etmeye gerek yok. Zaten doktor soyler size persentilde kilosu düşük vs diye düşük olursa yani.
Pinarucar Sontvbukucu teşekkür ederim icim rahatladı acaba mama versem mi diye düşündüm bebeğimi aç birakiyorum hissine kapıldım
Sontvbukucu Pinarucar takip edin bu aydan sonra kilo alımını. Yine ayni şekilde devam eder zaten. Cok azalırsa doktorunuz sizi uyarır.
Pinarucar GebeHanim psikolojimi anlamadan bu soruyu sormanız hoş değil bence bebeğim çok küçük doğdu ilk çocuğum her gittiğimizde kilosu güzel ilerliyordu dün 500 Gr bile değildi bir ayda az Geldi bana doktoruma gidemedigim için sağlık ocağına gittik orası da pek ilgili değil sorularımı soramadim
Kir_papatyasiii Pinarucar gayet güzel almis masallah 🥰2 aydan üç aya geçerken bnim oğlumda sadece 300 gem almisti yani geçen hafta götürdüğünde 300 grm almıştı. Oğlum 2800 doğmuştu cnm ilk ay 4800 ikinci ay 6200 du şuan 3 ay 5 günlük geçen hafta gittiğimde 6500 du 1 ayda sadece 300 grm almıştı bu gün gittim 1 haftada 300 grm almış çünkü ebe 2 aydan 3 aya geçiş yaparken büyüme atağı oluyor bebeklerde muhtemelen bizdede öyle oldu 🥰🙏🏻
Pinarucar Kir_papatyasiii anlayan biri sonunda ,🥰 geçen aylarda 1 kg üstü aliyordu bu ay gidince yine 1 kg alacağını düşündüm 500 Gr olduğunu görünce şaşırdım sutumun yetmediğini düşündüm çevremde çocuğa sütun yaramıyor sütun az diyor sürekli zaten etkinlendim haklı olabilirler mi diye