Bugüne kadar burda o kadar araştırdım bir kişi bile şu kıyağı yapmadı ama ben yapacagim 😀 philip lumeamin ilk seansini demin yaptım. Once banyo yaptım jiletle killaro aldım. S8nra kollarımdan başladım. Makina tak tak saniyede bir atış yapmıyor ama yavaş da değil 3 4 saniye de bir atış yapiyor. Dereceleri var ben kolumu bacaklarımı koltuk altını karnımı belimi popoyu ve yüzümü 5 de yaptım. Zaten cilt sensörü var o da 5 önerdi.
Totalde tüm vücut 1 saate yakın sürdü ama TV izleyerek yaptım çok sıkılmadım. Bikini bölgesi ni ben yer yer 1 e düşürdüm genelde 1 deydi. Daha uzun sürede dökülür herhalde. Ürünün hafif bir sesi var. Ama çok rahatsız edici değil. Benim bikini bölgesinde hafif tüyler kalmıştı mesela onlarda yandı hiç tüy olmayınca acımıyor. Yani bikini bölgesi hariç 5 de benim canım hiç yanmadı. Hafif bir yanma oluyor o kadar.
Ben lazer gittim 1 sene bitmemisti o yuzden bunu alfim uzun süre bunu kullanirim herhalde. Genel olarak beğendim ben. Kablolu kablosuz kullanımı var ben tam sarj etmediğim için kablolu kullandım bir sakınca olmadı.
Ben lumea prestige aldım bu arada