Efuli6161 Wonderful_mom nerde yaşıyorsunuz?havalar çok sıcak soyun bebeği zıbınla kalsın tekrar ölçüm düşmezse evet ateş enfeksiyon olabilir kanında
Balanne_ Wonderful_mom canım bir doktora git Vicut sıcaklığı 37.4 olmaz ufak olduğu için doktor soyler ne yapılması gerektiğini
alaimisema20 Wonderful_mom havalar sıcak, üstü de kalınsa normal. ben de kızım 2-3 haftalıkken 37 derece ile hastaneye gitmiştim ağlayarak 😝 doktor demişti uykudan yeni uyandıysa üzeri kalınsa bu ateş değil, normal demişti. Siz yine de takip edin.
Neseuygar08 Wonderful_mom ateş gibi sanırım tek zıbın gıydırın tekrar ölçün yüksekse hemen acıle gıdın cok küçük tehlıkelı bu dönemlerde ateş
Efuli6161 Wonderful_mom aralıklarla tekrar ölçün 38olursa mutlaka doktora gidin bebeğiniz çok küçük evde hiç bişey yapılamaz kafanıza göre de sakın calpol vs vermeyin bence
Dondurmalikahve Wonderful_mom Üzeri fazla değil mi? Havalar orda nasıl? Kısa kollu durabilir evde altınada uzun pijama Yine takip edin ateşini
Dondurmalikahve Wonderful_mom Çok sıcak bebekler vücut sıcaklıklarını odaya göre ayarlar 30 derece çok sıcak ama doktorunuz öyle demiş olabilir eksik bilgi vermiş ideal oda sıcaklığı 24 derecedir. 23 234 derecede uzun kol giyse tamam benim doktorumda oda sıcaklığını geçerse soy dedi genelde de öyle olur. Bence kısa kollu giydirin hatta biraz zıbınla durdurun bakın rahatladığını göreceksiniz.
Neseuygar08 Wonderful_mom kontrol et sabaha kadar erken erken bak canm bol bol emzır susuz kalmasın umarım bıseyi yoktur sevgıler 🙏
Wonderful_mom Neseuygar08 sag ol cnm Allah razi olsun insallah yaa ustunu acinca 1.2 derece düştü ates olamaz demi
Neseuygar08 Wonderful_mom sıcaklanmıs olabılır o zmaan emzırmeyı ıhmal etme susuzda kalmış olabılır kontrol et bıseyı yoktur Allah’ın ıznıyle baktın yukselıyo götür hemen enfeksıyon tehlıkelı bu dönemlerde kımseye öptürme ellerını yıkamadan elletme bıle nefesınızı doğrudan yüzüne asla vermeyin sen dahı cok dıkat et yaz bebeklerı daha zor yanı ınce bı ayar bulman lazım ne cok sıcaklanıcak nede üşüyecek hava temız ve nemlı olacak baya zor evredesin allah yardımcın olsun 🙏