Atahaninannesipnr Kızlar merhaba bebeğim 25 günlük 4 gün önce sağlık ocağı monovit verdi başladım ama bebeğim hep kabız huysuzlasti sanırım ondan kullandığınız bitkisel d vitamini neler henüz bi doktorumuz yok soramadım o yüzden
Blge1 Atahaninannesipnr bizde onu kullandık kabız değilde bizde ilk aylar çok gazı vardı d vitamininede bağladım gaz sorununu ama kullanmayı kestim hatta bi ara yinede bir fark göremedim her türlü gazı oluyordu 3 aylık olduk hala kullanıyoruz bitmek üzere hatta az kaldı.
Angelll35 Atahaninannesipnr yeni doğandan 1 yaşına kadar deca tabs kullandık biz doktorumuzun önerisiyle
Biryaramazannesi26 Benim bebeğime de hiç iyi gelmedi saglikocağınn verdiği bizde ocean kullanıyoruz o iyi geldi deneyebilirsiniz doktor bilgisinde
Sunay10 Atahaninannesipnr sağlık ocağının verdiği hiç bir şeyi ne kendime nede çoçuklara vermedim hep dışardan aldım sende öyle yap derin
Azra18 Pedia d kullıyorız bizde sonra ocean kullanıcam büyük kızımda ilk oceanla başlamıştım 1 yaş testlerinde d vitamini çok eksik çıkmıştı ml bişeyi düşük oceann demişti doktor
adenly Atahaninannesipnr devletin verdiği kabız ve gaz problemi yapıyor.Bigaia ve nbl probiyotikli d vitaminini kullandık ve nbl ye devam ediyoruz
Atahaninannesipnr adenly nbl probiyotik aldım bende ama bebeğim 25 günlük nasıl kullanmaliyim kaç damla Bide mamaya katılırmi bilgi verirmisiniz
adenly Atahaninannesipnr Atahaninannesipnr kusura bakmayın yeni gördüm, bende 2 aylıktan beri kullanıyorum günde 5 damla mamasına karıstırıyorum hergün aynı saatlerde