Dilaraaaaaaa Melekgbb bizim tayin değil ama Diyarbakırdan İstanbula 11 bin istediler kendileri toplarsa 13 bin 1 ay önce bu fiyatı aldık
Batimoms Melekgbb ben Iğdır’dan muğlaya geleceğim 11 bin civarı anlaşmak üzereyiz. Bir uçsam bir uca. Yaklaşık 15 bin harcırah alacağız sanırım
Aysenur-Goktug Melekgbb bingöl’den muglaya 25 bin ortalama fiyat veriyorlar henüz Muğla’da kaçıncı kat belli olmadığı için net soyleyemiyolar🤷
Oznur_0708 Melekgbb bingölden aydın ve izmire 2 ev eşyası için 46. Bin tl konyadan manisaya 30-40 istiyorlar etraftan araştıranlardan duyduk
Teemo07 Dilaraaaaaaa valla iyi istemişler. Dbakırdan Ankara’ya o kadar istiyorlar arkadasların buldugu.
Aysenur-Goktug Batimoms eğer 11 bine nakliye bulduysaniz kaçırmayın bizim gitcegimiz mesafede sizinde aynı 25 diyolar hangi firma acaba bizde konussak
Batimoms Aysenur-Goktug firma değil bu özel şahıs. Eşimin de tanıdığı kişiler. 4 aile gideceğiz o yüzden biraz uygun oldu
Denizanasi92 Aysenur-Goktug vay anasını o ne yaaa 😳😳😳😳 geçen sene Muş’tan Kocaeli’ye 6 bine taşıdık ay allahım yaa ne hale geldi bu piyasa 😞😞 onlarda mazot parasına göre hesaplıyordur ama yine de şok oldum
Melekgbb Bisusbesalak bugün yarın olur diyorlar bakalım belli olsun da ev bulalım kiralar uçmuş durumda nakliyelerde öyle alllah kolaylık versin hepimize yol harici yeter inşalllah
Bisusbesalak Melekgbb insallah bizde bekliyoruz canım bakalım ona göre ev tutacağız kiralar uçuk evet birde nakliye ücreti 7000 veriyormuş bu sene
Dilaraaaaaaa MelisAyazAli numarayı sildim canim ya ama armut uygulamasından baktım sizde bakin ordan isterseniz
Aysenur-Goktug Denizanasi92 temmuz sonunda mazot 40 lira olcakmis erken götürün evinizi diyo herkes.napcaz bilmiyoruz 🤷