Kader6534 Kizlar ya oğlum 41 günlük dün kakasını yaptı ama bugün hiç yapmadı zorlanıyor ikiniyor da ama yapamadı bir türlü acaba korkmalimiyim yada ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ya
Cansudkmts Kader6534 bebeklerde 10 kadar kaka yapmaması normal 10 kadar yapmazsa doktora hemen götürün bir bebek kulak çubuğuyla zeytin yangına batırın ve uyarı yapın makata hafif masaj yapın karnına aşkta doğru
Veragillerden Anne sütü mü alıyor mama mı alıyor? Anne sütü alanlarda bir hafta on güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor, doktorum öyle söylemişti, o yüzden soruyorum.
Kader6534 Ya ben o şekilde uyarmak istemiyorum alışıyor çocuklar o şekilde artık hep uyarmadan yapmiyorlarmis diyorlar
Kader6534 Bebeğim anne sütü alıyor dün o kadar çok fazla kakasını yaptiki tek seferde bütün ustunu batiracak şekilde ama bugün hiç yapmadı baya da ikindi uyumaktan da zorluk çekti
Efsailke 2 aylık kızım var gaz için lagma vermişti doktor o gunden sonra kaka yapamamaya başladı. Sonra yine götürdük fitil verdi doktor. Sabah akşam zeytin yağı vermiyorum yinede yapamıyor
Kader6534 Zeytin yağı verme sürekli ciğerlerine kaçar mazallah bırak kendisi yapmaya çalışsın fıtık lagma bunlara alistirirsankz artık sürekli yapmak zorunda kalirsinz