Busraaa333 Aptamil conformil kullanan var mı acaba aranızda ? Bebeğim 8,5 aylık sürekli sürekli kabız. O yüzden doktorum bu mamayı önerdi bizde geçiş yaptık. Bir kaç güne başlayacağızz memnun musunuz ? Gerçkten kabızlıgı önlüyor mu
Goktugunannesi1234 Busraaa333 Aptamil her zaman kabız yapıyor herkes bundan şikayetçi .bence iyice araştırıp baslayin
Arzu33 Busraaa333 merhaba gecmis.olsun,suan bebegim 13 aylik ama biz kullanmistik daha cok gaz dan kullandik sonra mamayi degsitirdim kabiz oldu tekrar conformile gectim 2 3 gun içinde düzeldi bir sure daha kullandim gaz da yapmadi bizde kabizligida duzeltti fakat her cocuk ayni degildir sizde ise yararmi bilemiyorum busra hanim gecmis olsun tekrar
Busraaa333 Goktugunannesi1234 aptamil kabız yapıyor zaten ama aptamil conformil olan özel tasarlanmış kabız olmaması için denediniz mi
aselminatp Goktugunannesi1234 5 aydır kullanıyorum asla kabız yapmadı bebekten bebeğe değişiyor bence
Deletedmom_38 Goktugunannesi1234 bibende ilk defa aptamil kullanmaya başladım aksine oğlumda bebelac kullanmıştım kabız oldu bu sefer aptamil kullanayım dedim mamasını içer içmez yapmaya başlıyor oğlumda şuan 5 buçuk aylık 1 aylıktan beri kabız
Betiferi34 Goktugunannesi1234 yoo ben 2 yaşına kadar aptamil kullandım ve hiç kabız olmadı.. çocuktan çocuğa değişiyor büyük ihtimalle
Busraaa333 nur_karademir66 normal aptamil bize de çok kabız yaptı nu conformil zateb sindirimi kolay olsun diye tasarlanmış baya da bi pahalı 300 gr 110 TL ama acaba kullanan var mı gerçkten iyi geliyor mu ki
nur_karademir66 Busraaa333 valla hic bilmiyorum ama benim bebeğim doğduğu günden beri onu kullanıyorum başka mamalarda denedim ama kabul etmedi sürekli kustu kabız oldu ama aptamil e dönünce kabızlığı da kalmadı düzenli yapiyo yani bilmiyorum demek ki her çocuk aynı olmuyo
Busraaa333 nur_karademir66 benim kızımda da kabızlık yapmadı ilk zamanlar sonrasında 2-3 aydırlar kabız yapmaya başladı 😓
Busraaa333 nur_karademir66 8 ay 16 günlük bizimkinde çok değişti ilkten hiç yapmadı güzel kilo aldırdı sonra sürekli kabız yaptı
nur_karademir66 Busraaa333 benim bebeğim 2 ay 1 haftalık ve kilosu da çok iyi dedi doktor inşallah ilerde de bi sıkıntı yapmaz maması
Busraaa333 barlassmoom aaa gerçkten mi ? Çok şaşırdım ee peki bu mama kabız yapmasın diye üretilen bir mama değil ni ? Nasıl geçti kabızlık sorunu merak ettim bir türlü geçmiyor kafayı yicm
barlassmoom Busraaa333 bebeğimin süt ürünlerine alerjisi çıktı biz diyet mamaya geçtik🙏🏻 fakat en kötü deneyim hipp combiotic ve conformil oldu bizim için🙏🏻