Eserr-80 Tadimlari bitirdik 5 Bucuk aylık su veriyorum haliyle ama boyle bi iciste 70 80 cc içiyor siz belirli olcude mi veriyorsunuz yoksa bebek istegine mi biraktiniz
plakayerli Eserr-80 1 yaşındaki çocuğum bile o kadar içmiyor şaşırdım (yanlış doğru onu bilmiyorum) yemesi iyi mi peki çok mu yiyor
irva Eserr-80 Bebeğin isteğine bırakabilirsin sorun yok artık.Zaten ek gıda dönemindesin ayrıca havalar çok sıcak.Oğlum da öyleydi hep çok su içerdi.19 aylık hala suyu çok sever ve çok içer.
kirmizibalikgolde Eserr-80 nasıl içiyor ya . benim 9 aylık bebeğim 10cc bile içmiyor valla .bence 5.5 aylık bebek için fazla ek gıda yada mama ile dolduracağı midesini su ile dolduruyor . tek seferde diyorsunuz bide
Mommqueen Eserr-80 benim oğlum şlk başlarda içmiyordu ek gıda zamanında şuan 11 aylık avrntin damlatmaz bardağıyla 2 sefer içiyor bitryor yaz günü çocuk yanıyor engellemiyorum o yuzden
Eserr-80 irva idarda ciddi anlamda azalma oldu son günlerde kendi istegine bağlı sekilde vermeye basladim arrti tekrar idrari
Eserr-80 kirmizibalikgolde evet tek seferde midesini benden iyi bilemezsiniz heralde öğün aralarinda karışılıyor su ihtiyacıni
Liyamomyy Eserr-80 o kadar verilmesi doru değil diye biliorm 1 yaşına kadr su ihtiyacını anne sütü veya formül sütten karşılıyor ek gıdaya geçince her ek gıdadan sonra 5 10 CC arası veriorm okadr böbrekleri henüz tam gelişmemiş zorlamaya gerek yok bnce
Eserr-80 Liyamomyy idrarda ciddi anlamda azlama var yani günde 1 bez zor değiştiyorsum kendim az az verdigimde
Kaderlmc Eserr-80 9 aylığız biz günde ben sıkça teklif ediyorum içtiği kadar ölçüyle vermiyorum zaten ne kadar isterse o kadar içer havalar da çok sıcak zaten sadece çok aç olduğu zaman kar yemek öncesi gibi su vermiyorum boşuna midesini doldurmasın diye ama su içmesi çok güzel
kirmizibalikgolde Eserr-80 daha kibarca cevap verebilirsiniz . saygısızlığa gerek yok. bizden iyi bilseydin sormazdın. hadi by.
Kaderlmc Eserr-80 ama aşırı içipte midesini doldurmasın aç olmamasına dikkat et ben öyle olduğunda vermiyorum çünkü
Edali87 Eserr-80 yani belki açken veriyorsunuz o da yazık karnını şaşırıyor her zaman bekledikten sonra verin önce yemek sonra sut sonra su ihtiyacı varsa içer içtiği kadar istemezse isttiriyorlar
Eserr-80 Edali87 yok canim karni tok oluyor mesela mama ile suyu ayırıyo. Bakıyorum karni doyuyor sonra mama teklir ettigimde almiyo ama su teklif etigimda aliyo
Edali87 Eserr-80 6 aylık bebek midesi 180 cc dersek mama ne kadar veriosan kalan kadar içebilir bu şekilde rahatlayabilirsin kac ayliksa mide kapasitesini öğren internetten bi bak
Kplnnn Oğlum 5 ay 2 gğnlük tadımlardan sonra suluğunu eline veriyorum hem dişlerini kaşıyor hem gelen suyu içiyor o arada kendisi istediği kadar bırakınca alıyorum elinden 5 cc içiyor bazen nadiren 10 cc. bana sizinki fazla geldi açıkçası bilemedim