Ombur Kızlar ikiz bebeklerim var 15 saattir bir tanesi uyumuyor ne yaptıysam olmadı bu hep böyle bir gün uyuşa diğer gün uyumuyor acaba başka bişey mi var ne yapmam lazım
Nimetdogann Ombur gaz sancıları filan olabilir ona yönelik şeyler yapın ılık duş gaz masajı karnına ılık bir havlu koyabilirsiniz kolik müzik dinletebilirsiniz gaz damlası şurubu kullanıyor musunuz
nur_karademir66 Valla ben geçen gün gittim normal dedi bana hiç bisey yapmadı 5 6 ay biyle devam eder dedi
nur_karademir66 Benim bebeğim de 2 aylık sabahtan akşam 9 a kadar uyumadı götürdüm güldü hatta normal dedi geri eve geldik
Minnakordek Benimki 1 aylıkken 27 saat hiç uyumadı yani ben öyle sandım meğer uyuyormuş memede emdiği sürede gpzunu kapatmak uyumak sayiliyormus öyle demişti doktor hala da uyumuyor uykuyu sevmedkgine karar verip konuyu kapattık
Ombur Minnakordek kapatıyor. Hatta bazen ara ara 15 dk uyuyor sonra uyanıyor ama böyle kesintisiz hiç uyumuyor ama gözlerinden uyku akıyor ona rağmen uyumuyor
Minnakordek Ombur doktorumuz yeni doğan uykusu bu şekilde de olabilir o dinleniyor seni dinlendiriyor demişti seninki de benim kız gibi Allah yardımcın olsun 😂 zamanla düzeliyor 7 ayda anca gece 5 saat uyutmayi ogrwnwbildim ben bazı bebekler uyku sevmitor