Zynp555 Kizlar 2 ay 13 günlük bebeğim var huyu suyu değişti resmen sürekli ağlıyor hiç durmuyor uyumuyor uyusada çok zor uyuyor sizce atak mi ?
Azraada58 Zynp555 bu ataklara kıran girsin bizde 3 aylıgız 3 gündür aglama beni bitirdii durmuyor bir türlü napsamda ne zaman düzelcek merak ediyorum yoruldum valla ya 😑
Atatemel Zynp555 selam 2 ay 16 günlüğüuz yaklaştık bir haftadır uyku yok özellikle gündüz uykusu sıfır normalde gündüz 3 uyku yapan oğlum hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor şaştım kaldım
Arzuuk62 Zynp555 ayyy bennn kafayı yiyorummm 2 ay 17 günlük çıldırcam az kaldı yırtıyo kendini resmen uyutana kadar canımız çıkıyo korkudan kimse kucana alamıyo
KEREM0000000 Benim bebeğim de 2 ay 5 günlük 2 gündür çok fena ama sanki atak gibi değil canı yanıyo gibi ağlıyo anlamıyorum neyi var 4 gün önce aşı oldu onun etkisi mi bilemedim
Zynp555 KEREM0000000 aşıdan olur annesi ama üzüldüm şimdi pişik falan olabilir annesi bak istersen her yanina
Azraada58 Zynp555 bizde öyleyiz inan bugün doktora mı gidelim dedik eşimle o derece ama sonra baktım ki atak dönemleri hep böyleymiş bebekeler allah kolaylık versin bizlere ne diyim ☹️
Zynp555 Atatemel evet gündüz uykusu neredeyse hiç yok emzirmeye çalışıyorum meme reddi yaşıyoruz mama takviyesi yapıyorm mecbur
Zynp555 Arzuuk62 ben gerçekten mental olarak bittim ağlıyor sürekli uyumuyor meme reddi yaşıyoruz biberondan ne yapsam vazgeçmiyor inanın yazarken bile yoruldum🥹