Bilinmeyennn Kizlar merhaba, 19 haftalik hamileyim. Detaylı ultrason icin ilk önce kadin doğuma gidip oradan yönlendirme yapılıyordu değil mi?
Slakra Bilinmeyennn detaylı ultrason için 2li test verdiğiniz zaman yönlendiriliyor önceden vermeleri lazım. Şimdi gittiğinizde boşluk bulmanız biraz zor
miniikmucizeem Bilinmeyennn evet ilk kadın doğuma gidiceksiniz sonra detaylı usg için randevu alacaksınız hemen gün içerisinde usgye sokmuyolar bir hafta sonraya veya 3-4 gün sonraya atabiliyolar yoğunluğa bağlı
glsma06 Bilinmeyennn imkaniniz varsa zubeyde hanima gidin sabah erken saatte soyleyin ayni gun veriyorlar randevuyu hemen de bakiyorlar ucretsiz etlikte yeri
Bilinmeyennn Slakra ben özele gidiyorum normalinde orada fiyat yüksek olduğu için buraya gideyim diye düşünmüştüm.
Slakra Bilinmeyennn vaktinde almanız gerekiyordu asla vermiyorlar ben orda oldum ama gelinimiz zamanında almadığı için vermediler yine de şansınızı deneyin inşallah boşluk vardır verirler 🥰😘
Bilinmeyennn glsma06 biliyorum o hastaneyi simdi haftaya randevu aldım normal kadin doğuma sonrasında söyleyince direk verirler mi cunku haftam biraz ileride 19.5
miniikmucizeem Bilinmeyennn ben orda yaptırdık 3 dk ancak baktılar ben pek memnun kalmamıştım şehir hastanesi nasıl bilmiyorum ama