Merhaba hanımlar bebeğim 9 aylık ve hiç yerinde durmak isteniyor kendi kendine oyun oynamak istemiyor sürekli kucağımda sürekli paçama yapışık gezmek istiyor hiç bi işimi yapamıyorum anneme teyzesine de aynı bi tek ben değil tamam alıyorum yanıma yeteri kadar ilgilenmeye çalışıyorum oyunlar oynuyorum kucağıma alıyorum bu sefer hemen kucağımdan inmek istiyor kendi oturuyor yere hopp yine aynı senaryo devam ediyoruz nasıl olucak böyle gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık elimden gelen fazlasını yapmaya çalışıyorum ama artık sabrım taştı ilgiyi seven bi bebeğim var anlıyorum başından hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz güler yüzümüz olsun onu memnun etmek olsun ha bide beni emzik gibi kullanmaya da başladı ek gıda çok iyi gidiyor doyuyor emiyor ama özellikle geceleri çok fazla emzik gibi kullanıyor beni emmiyor ağzının içinde oynuyor emzik de kabul etmedi hiç bu zamana kadar ve her dönmeye çalıştığı zaman gece ağlıyor kucağımda uyuyor emzirirken uyuyor beşiğine koyunca ağlıyor uyanıyor sinirlerim çok bozuldu artık bu durumu bi düzene sokmam lazım benim gibi olan anneler diz neler yapıyorsunuz