Almina2021 Sıcaklardan dolayı isilik çıkmaya başladı krem kullanan var mı nasıl geçiriyorsunuz anneler😐
Nefeess Almina2021 Ay şurada bekleyeyim 4 gündür azalmıyor aksine artıyor yavrum nasıl kötü ensesi göğsü Bioderma atoderm var onu sürüyorum azalıyor ama sonra yeniden çoğalıyor 😔
AseLBebek26 Almina2021 gözenekleri daha çok tikayacagi için krem nemlendirici pudra surulmemeli bol bol ılık duş, ortam serin tutulmali hakiki gül suyu ve pamuk ile silinmeli fayda ediyor deneyimledim
AseLBebek26 Nefeess gözenekleri daha çok tikayacagi için krem nemlendirici pudra surulmemeli bol bol ılık duş, ortam serin tutulmali hakiki gül suyu ile silinmeli fayda ediyor deneyimledim
Miraaa123 Almina2021 evet Gül suyu ve duş aldırın vücut Şampuanı kullanmayın doktor bişe öyle demişti duş aldır çık bişey kullanma demişti
kirmizibalikgolde Almina2021 böl bol yıkamak gerekiyor dedi bir doktor . birde incecik giydirin . ıstanbulda yasiyorum ben evde sadece zibinla dolaşıyor.
2209 Almina2021 bizde de oldu gecenelrde. Doktorumuza sordum. HValar ısındığı icin artik tek kat giydir dedi ve ılık duş aldir dedi. Artik tek kat.giyiyoruz hergun 2 kez duş aliyoruz. Kreme filan gerek yok geciyor.